Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven

5 Sep

Dag allemaal! Superleuk dat je op mijn blog kijkt!

Ik heb in het voorjaar van 2012 in Denemarken gewoond en daar veel inspiratie opgedaan over gezondheid, fitheid en goed in je vel zitten. Één Deens blog is daarbij een megagrote inspiratie voor mij geweest: Fit4Livin, een blog van een Deens koppel dat bijna dagelijks foto’s, succeslijstjes en tips publiceert en dat afwisselt met anekdotes uit hun eigen leven. Superleuk om te lezen en sinds kort posten ze bij de meeste posts ook één alinea met een samenvatting in het Engels. Een aanrader dus!

Terug in Nederland kon ik eigenlijk niet een vergelijkbaar blog in het Nederlands vinden. Naast mijn werk als tekstschrijver en journalist leek het me daarom leuk privé zelf over lekker en gezond leven te schrijven. Ik vind gezond, fit en lekker leven heel belangrijk, maar ik ben ook echt niet perfect. Dit blog is daarom stiekem ook een manier om mijzelf scherp te houden.

Om gezond en fit te kunnen leven hoef je geen maatje 36 te hebben, een six-pack of een top-conditie. Ik hoop met mijn blog inspiratie voor iedereen te kunnen geven, dik en dun, jong en oud. We kunnen allemaal gezonder leven en je lichaam is je beste feedback. Beter in je vel zitten is niet iets dat van vandaag op morgen bereikt, maar een kwestie van de lange adem. Gelukkig heb je elke dag dat je eerder begint, een dag eerder resultaat. En bedenk: vandaag is de eerste dag van de rest van je leven!

Afkomstig van healtemily.tumblr.com

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s