Zonnegroet

2 Okt

Gaat het goed met je yogakwartiertje ’s ochtends? Bij mij wel, ik geniet er echt van!

Ik heb er nu ook de zonnegroet aan toegevoegd. Een heerlijke doorlopende beweging die me nog vóór ’t ontbijt zo ontzettend sterk en levend laat voelen! Alleen ik eindig altijd een heel stuk verder naar achter dan ik begonnen ben.. Blijkbaar zijn mijn passen naar voren kleiner dan naar achteren 😉

Er zijn meerdere vormen van de zonnegroet bekend, maar ik vind die hieronder heel fijn.

Succes!

yogametjehart.nl

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s