Eten rondom je training

27 Okt

Trainen op een lege maag maakt je training minder effectief. Ook na het trainen is het belangrijk je lichaam snel de goeie voedingsstoffen te geven, om het spierherstel te bevorderen (en overeten later op de dag te voorkomen). Door de juiste keuzes te maken rondom je trainingen haal je er uit wat er in zit!

Geen zin in het maken van een smoothie? In feite is elke combo van eiwitten en fruit sowieso een aanrader. Een glas karnejus, yoghurt met een appeltje, besjes met kwark, garnalen-mango-cocktailtje, et cetera.

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s