4% van je dag

24 Jan

’t is een cliché van je welste op alle fitblrs & fitblogs:

“Een uurtje sporten kost je maar 4% van je dag”

Drong daardoor eerder nooit helemaal door, maar nu ik ’t in de praktijk aan het brengen ben, blijkt dat ’t normale gedub over wel of niet sporten inderdaad meer tijd en energie kost dan gewoon aan de slag gaan. Sinds Nieuwjaar heb ik me voorgenomen écht elke dag te gaan sporten. Niet per sé een uur hoor, de ene keer ga ik een halfuurtje rennen, de andere keer ben ik twee uur in de sportschool. Maar het ‘zero tolerance’ op couch potato dagen doet wonderen voor mijn motivatie. Nu is de vraag namelijk niet óf ik morgen ga sporten maar wannéér. En wat ik ga doen. En waar. En ik voel me er heerlijk bij!

Nu moet ik jullie hier wel gelijk bij verklappen dat ik een avondje stappen voor ’t gemak ook maar als sporten zie, voor de dag daarna. Da’s dus m’n smokkelruimte. Maar zeg nou zelf, de hele avond dansen is toch óók heel gezond?

1 ga sporten iwillgetfitordietrying  tumblr

1 inspiratie7 ksmorgannn tumblr

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s