Inspiratie voor het weekend #12

1 Feb

3 inspiratie 5ofsoundbodyandmind

3 inspiratie ofsoundbodyandmind

3 inspiratie2 ofsoundbodyandmind

3 inspiratie3 ofsoundbodyandmind

3 inspiratie4 ofsoundbodyandmind

3 inspiratie6 ofsoundbodyandmind

3 inspiratie7 ofsoundbodyandmind

3 inspiratie8 ofsoundbodyandmind

7 Reacties to “Inspiratie voor het weekend #12”

 1. Rosalie 1 februari 2013 bij 16:27 #

  Dit moet mij zeker gaan lukken nu ( het weekend gaan doorkomen ).

 2. Ashleey 2 februari 2013 bij 07:10 #

  Ik ben ook bezig met fitter blijven, meer sporten en bewegen en meer groente en fruit eten en dat gaat mij wel lukken! Al zou ik nooit zo op die plaatjes worden, dat wil ik ook niet, maar een beetje mag er wel af haha.

  • Willemijn 2 februari 2013 bij 12:02 #

   Supergoed dat je lekker gezond bezig bent! Voelt goed, he?
   Zoals je in m’n about kan lezen, gaat ’t me ook helemaal niet om slank worden als doel, een mooier/strakker lijf is denk ik alleen maar een gevolg van een gezondere levensstijl! En dus geen doel op zich, ten minste – dat probeer ik mezelf wijs te maken 😉

  • Willemijn 2 februari 2013 bij 12:03 #

   Daarbij ben je supermooi! Heb even gespiekt in je youtube filmpjes 😉

 3. Suzanne 2 februari 2013 bij 12:09 #

  Oeh, dun zijn is mooi.. maar dat tweede plaatje krijg ik wel de kriebels van, dat is in mijn ogen dan niet fit en gezond. De rest is wel mooi, maar om dit na te streven.. Doe mij maar een warme choco met slagroom. hihi

  • Willemijn 2 februari 2013 bij 12:25 #

   Leuk dat je dat zegt van ’t tweede plaatje! Ik ben nu een paar plaatjes van female bodybuilders aan ’t verzamelen om daar binnenkort een keer een post van te maken. Daar komt deze ook uit, en ik wilde inderdaad eens vragen wat jullie nog mooi vinden en wat niet meer!
   Ik vind zelf spieren bij vrouwen wel mooi, maar dit soort meisjes combineren dat met een heeeel laag vetpercentage om hun spieren meer uit te laten komen, en dan haak ik ook af.
   Maar met een beetje warme choco is dat wel te voorkomen 😉

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s