If you’re bored, it’s you to blame

16 Feb

Vroeger was ik echt een alles of niets sporter. Óf ik liep zes keer in de week hard, of nooit. Of ik had de smaak te pakken met zwemmen en lag praktisch elke ochtend voor werktijd in ’t water, of – je raad het al – ik zwom nooit. En ’t zelfde heb ik gehad met spinning, krachttraining, elke ochtend thuis een uur op een matje trainen, en ga zo maar door..

Waarom ik er telkens weer de brui aan gaf? De aanleiding was vaak suf (weekje ziek, regen, oid) maar de reden eigenlijk gewoon verveling..

Nu probeer ik meer af te wisselen en dat houdt het sporten leuk! Sinds het begin van 2013 probeer ik elke dag iets van sport te doen, en dat is me tot op heden gelukt. Super gaaf natuurlijk! Met de sneeuw zat hardlopen er niet in, maar ben ik een keertje extra gaan zwemmen. Met keelpijn zag ik de kou niet zitten en heb ik dus alleen maar in de sportschool gesport, en ga zo maar door! Echt een goeie tip dus, die Arthlete hier weer eens voor ons heeft 😉

1 if youre bored its your fault arthlete

Eén reactie to “If you’re bored, it’s you to blame”

  1. Rosalie 16 februari 2013 bij 18:59 #

    Ja, het moet wel leuk blijven hoor.

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s