Home made inspiratie

27 Feb

Aangestoken door alle inspi-plaatjes op Tumblr ben ik zelf begonnen met prutsen. Het is nog niet helemaal je-van-het, maar sommige zijn mooi genoeg om hier de komende tijd met jullie te delen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!


abs are made in the kitchen

woring out on sundays

sure you can do an olympic lift


2 Reacties to “Home made inspiratie”

 1. Rosalie 27 februari 2013 bij 17:14 #

  Net weer een workout gedaan, van de nike training club app, ik heb nog steeds geen hele workout volgehouden. Maar steeds een stukje langer.De workout die ik deed was voor mijn conditie, omdat ik al een week ( zelfs langer ) niet heb hardgelopen deed ik die workout. Die duurde een halfuur, maar was na 20 minuten al doodop dus stopte ik. Morgen waarschijnlijk weer hardlopen 🙂

  • Willemijn 27 februari 2013 bij 17:34 #

   Goed bezig!
   Ik was ook zo ontzettend van plan vandaag te gaan rennen.. Ben er zelfs speciaal eerder voor van mijn werk naar huis gegaan. Maar eenmaal thuis had ik echt geen puf meer 😦
   Misschien later vanavond nog.. Hoop ik!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s