Shorts

31 Mrt

Ik moet jullie iets bekennen. Ik heb me nooit bepaald op mijn gemak gevoeld in shorts… Maar deze zomer gaat het me lukken! Ik ben als een malle aan het sporten en focus bij mijn krachttraining op mijn beenspieren, zodat ik me hopelijk voor ’t eerst trots met blote knieen in het openbaar kan vertonen. Dat is zo’n ontzettende motivatie voor mij! Daarom hier een paar mooie shortsplaatjes. Ik heb er zin in!

2 shorts3 perfectiontales

2 shorts2 perfectiontales

2 shorts perfectiontales

1 zomer shorts perfectiontales

Eén reactie to “Shorts”

  1. Rosalie 1 april 2013 bij 18:26 #

    Ja ik wil ook shorts met Allstars! ❤

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s