Gezonde verjaardag

11 Apr

Mijn verjaardag is alweer een week geleden! Ik heb er echt van genoten en ook zulke fijne cadeautjes gekregen!

brooks

Het meest relaxte cadeau dat ik gekregen heb is een nieuw paar hardloopschoenen. We zijn gelijk op mijn verjaardag naar de Runnersworld gegaan voor het passen en proefrennen en mijn nieuwe Brooks zitten brilantlekker! Ik heb er afgelopen week al dik dertig kilometer op gelopen (telkens in korte stukjes om ze in te lopen) dus nu zijn ze klaar voor het echte werk: morgen voor het eerst 15k op deze pareltjes!

1 spinningschoenen

Naast hardloopschoenen heb ik ook spinningschoenen gekregen. In mijn sportschool in Denemarken hadden ze leenspinningschoenen en sindsdien vind ik het té irritant om op gewone sportschoenen te spinnen. Geloof me: het is zo ontzettend veel fijner fietsen als je niet meer half los uit de bandjes wiebelt tijdens je sprintjes. En deze waren net onder de 90,-, dus zo duur is ’t niet eens.

1 verjaardagskaartjes

Ik heb natuurlijk ook heel lieve en leuke kaartjes voor mijn verjaardag gekregen! Tilykke betekent ‘gefeliciteerd’ in het Deens 🙂

1 verlanglijstje rituals zensation

Van mijn zusjes heb ik allerlei lekkers voor onder de douche gekregen. Naast dit doucheschuim van de rituals ook YestoCarrots shampoo en het douchespul van hetzelfde merk, dat belooft geheel biologisch en vrij van parabenen te zijn.

1 verjaardagsgebak

Voor mijn gasten had ik allerlei veganistische baksels gemaakt, helemaal suikervrij of gezoet met honing & agavesiroop. Ziet er lekker uit toch?

1 nut bread

Dit is het honingbrood voor het in plakjes gesneden werd 🙂

3 Reacties to “Gezonde verjaardag”

  1. Rosalie 11 april 2013 bij 18:59 #

    Dat eten ziet er wel lekker uit hoor!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nog een paar nachtjes slapen… | Fit voor het leven - 28 maart 2014

    […] Vorig jaar heb ik allerlei lekkere veganistische en (deels) suikervrije baksels gemaakt voor alle visite. Dat was een groot succes! Maar voor dit jaar lijkt een echt high-tea, buiten de deur, me heerlijk. Van mij zou het zelfs een high-breakfast mogen zijn. Lekker ontbijten met zoetigheid, thee en een glaasje champagne. Mmmmm. […]

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s