Follow me at Instagram

13 Apr

De laatste maanden heb ik heel wat Instagram plaatjes geschoten. Natuurlijk re-post ik ook allerlei mooie, motiverende afbeeldingen van anderen, maar ook uit mijn eigen dagelijks leven komt er heel wat langszetten!

1 pompoensoep

Zoals een recept voor deze heerlijke zelfgemaakte pomoensoep! Pompoen, met schil en al, maar zonder pitten en draden, gaarkoken in biologische bouillon en garneren met een paar zonnebloem- en pompoenpitten. Heerlijk als vieruurtje en stukken cleaner, gezonder en magerder dan een kop cup a soup!

1 nut bread

Ook het recept voor dit roggemeergranenbrood met honing, noten en gedroogde vruchten heb ik op mijn IG gepost. Het is eigenlijk een variant op ontbijtkoek/peperkoek. De koek is vegan, maar in heel dunne plakjes met échte roomboter onweerstaanbaar lekker.

1 cappuchino

We hebben onlangs een melkopschuimer gekregen en binnen twee dagen weer weggegooid. Niets gaat boven onze cappuchino van het huis: met de hand geklopte sojamelk op een sterk bakje filterkoffie.

1 krachttraining

Genoeg over eten & drinken, over naar het trainen. De beenspieren gaan de laatste tijd erg lekker. Ik merk ook dat ik bij het hardlopen en spinnen echt meer kracht in de benen heb dan eerder. Conditie zat altijd al wel snor, maar in sterker worden is nog zoveel winst te behalen!

1 major running

En met effect, haha. Sinds ik de Noom-app gebruik was dit de eerste 15K training die ik liep. Ik loop nu één lange duurloop in de week om buffer te hebben voor de komende 10K-wedstrijden. Ik zal binnenkort ook meer over de Noom-app posten, ik ben fan namelijk!

Volg jij mij al op Instagram? See you at @fitvoorhetleven 🙂

Eén reactie to “Follow me at Instagram”

  1. Rosalie 14 april 2013 bij 13:14 #

    Ik volg je!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s