Running thights

14 Apr

brooks

Voor mijn verjaardag heb ik nieuwe hardloopschoenen gekregen. Na lang passen, meten en heen-en-weer rennen zijn het de Brooks Adrenaline GTS 13 geworden, een lichte antipronatieschoen met vooral voor de middenvoet extra ondersteuning. De eerste paar kilometer moest ik er even aan wennen, maar nu ik ze alweer een week heb, lopen ze heerlijk!

Nu de lente echt begonnen is, heb ik mijn zinnen op een nieuwe hardloopgadget gezet: een capri running tight! Hier in Nederland zijn er eigenlijk alleen zwarte of grijze 3/4 hardloopleggings te koop, maar online is er heel wat te vinden! Nike heeft heel mooie, maar het Amerikaanse Under Armour bijvoorbeeld ook.

running capri under armour

Deze rode van Under Armour met stipjespatroon is extreem dun en speciaal voor trainingen in een warme omgeving.

1 verlanglijstje rood oranje capri

Deze Nike capri vind ik zelf heel mooi! Ook het ‘Just do it’ op de achterkant van de bovenrand vind ik heel gaaf! Helaas staat rood niet goed bij mijn huidskleur..

1 verlanglijstje nike pro core compression capri

1 verlanglijstje nike pro capri

1 verlanglijstje nike pop art tight capri

De bovenstaande drie capri’s zijn een voorbeeld van de nieuwe pattern-rage in hardloopbroeken. Niet helemaal mijn smaak, maar wie weet wel die van jullie?

1 nike verlanglijstje capri

Ook deze running capri is van Nike. Dit is de enige die ik tot nu toe in Nederland in de winkels heb zien liggen, bij Intersport. Hij zit erg lekker, maar de maat van de bovenband matcht bij mij niet helemaal met de benen. Als de bovenband goed zit, zit hij bij de benen te strak… Daarom heb ik nog even verder gekeken.

1 reebok verlanglijstje capri

1 adidas verlanglijstje capri

De bovenstaande twee tights (van Reebok en Adidas) heb ik via Zalando besteld. Omdat Zalando om de een of de andere reden tergend traag is, heb ik deze bestelling na een week nu nog niet binnen. Bij de Reebok tight vind ik de print echt heel gaaf! Maar het is niet echt een running tight en hij is ook geen capri, maar gewoon lang. Meer iets voor in de sportschool dus, denk ik.

De Adidas running tight is wél 3/4. Ik ben benieuwd of die beter past dan de Nike capri’s! Eigenlijk had ik mijn zinnen op een Nike capri gezet (stiekem vanwege de ‘Let’s do it’ op de achterkant… erg he?) maar nu die niet goed passen is deze van Adidas een goede tweede!

Ik was van plan sowieso één van de twee te retourneren, maar wie weet zitten ze allebei goddelijk, dan houd ik ze misschien wel allebei 🙂

3 Reacties to “Running thights”

  1. Gwen (@Spaceinvadersz) 14 april 2013 bij 20:31 #

    Leuk cadeau! En succes met een capri uitzoeken, ik zou niet kunnen kiezen 🙂

  2. Rosalie 15 april 2013 bij 18:17 #

    Zalando!!! ( moet meteen aan die reclame denken 😉 )

Trackbacks/Pingbacks

  1. We did it! | Fit voor het leven - 23 mei 2013

    […] verjaardag, begin april, surfte ik bijna dagelijks langs de Nike website voor inspiratie. Zoals ik eerder al wel eens gepost heb, had ik namelijk mijn zinnen gezet op een hippe hardloopbroek met print. […]

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s