The Color Run

24 Apr

color-festival_5

Dankzij Net5 komt The Color Run, een Amerikaanse hype, naar Nederland! 26 mei wordt in Amsterdam een kleurrijk hardloopfeestje gebouwd! De inschrijving is nu helaas gesloten, maar als je op de site je gegevens achterlaat, word je op de hoogte gehouden van nieuwe Color Runs in Nederland. Zo gaan er al geruchten dat er óók een in Breda georganiseerd zal worden.

Overgewaaid uit de VS
De grootste evenementen reeks van de wereld, The Color Run, verspreidt zich sinds Januari 2012 als een olievlek over de wereld en zal alleen nog maar groeien. Van meer dan 50 evenementen en 600,000 deelnemers is 2012, tot meer dan 100 evenementen en over de miljoen deelnemers in 2013.

Be Healthy. Be Happy. Be You.

Meedoen is leuker dan winnen
The Color Run wordt de Happiest 5k on the planet genoemd. Het is een uniek kleurrijk hardloopevenement waar het draait om lekker gezond zijn, blijheid en saamhorigheid. Het gaat meer om de tijd van je leven en de te gekke ervaring dan om een snelle tijd neerzetten. The Color Run is een vijf-kilometer run, waarbij duizenden deelnemers bij elke kilometer van top tot teen onder worden gedompeld in verschillende kleuren door middel van kleurenpoeder.

color-festival_2
Gezondheid
Terwijl The Color Run vooral over plezier en positieve energie gaat, focust de 5km zich ook op het promoten van een gezonde lijfstijl. Gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel bij Color Runners van over wereld.
Color Runners verschillen in hun achtergrond en in hun motivatie om mee te doen. Zonder winnaars en officiële tijden, richt The Color Run zich op iedereen – van 2 jaar oud tot 80 jaar oud en van beginners tot aan professionele atleten. Meer dan 60% van The Color Runners rent voor de eerste keer de 5 kilometer en doet mee om een gezonde levensstijl te vieren. Andere deelnemers doen mee om dierbaren die ziek zijn of overleden zijn te eren.

Inschrijven
De Color Run is natuurlijk ontzettend cool, maar ook behoorlijk aan de prijs.
De inschrijving kost €29,50. Meld je aan als team en krijg korting (€27,00 p.p). Een team mag uit minimum 4 personen bestaan (geen maximum aan aantal personen).

collorrun2

Met de inschrijving ontvang je:

  • Een startnummer
  • Een origineel The Color Run™ T-shirt
  • Een Color Runner™ zweetband (hoofd)
  • Tijdelijke tattoos
  • Je eigen zakje kleurenpoeder

Internationaal
Geen zin om te wachten tot er in Nederland meer Color Runs georganiseerd worden? Of binnenkort op vakantie naar de VS of een ander Colorful land? Op deze site zijn alle Color Runs over de wereld te vinden! En er blijkt zowaar nog een plekje open te zijn in de Californische Color Run, in de periode dat ik daar van de zomer ook uithang. Nice!

color-festival_3

Eén reactie to “The Color Run”

  1. Rosalie 25 april 2013 bij 16:50 #

    Het is in Amsterdam, dus ik ga zeker even kijken 26 mei.

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s