Wedstrijdstress

19 Mei

image

Over drie uur start ik de We Own The Night Run van Nike in Amsterdam, de eerste van een reeks 10k wedstrijden die ik de komende maanden ga lopen. Mijn doel is mijn PR, nu op 55:40, steeds een beetje aan scherpen. De laatste twee weken gingen m’n looptrainingen alleen niet briljant, dus ik ben best nerveus! Nu dus nog even een potje Verveine thee aan het drinken, bij De Bakkerswinkel op ’t terrein van de oude Westergasfabriek. Schijnt te ontspannen, haha. Lopen meer van jullie vanavond mee? En zijn jullie ook al een beetje nerveus? Of heb je zelf nergens last van en wil je je anti-stress tip delen? Laat ’t me vooral ff weten! En natuurlijk voor iedereen die meedoet: veel succes vanavond!

7 Reacties to “Wedstrijdstress”

 1. l1sanne 19 mei 2013 bij 16:23 #

  Heel veel succes! Je hebt trouwens echt een leuke blog, ik ga je volgen 🙂
  x Lisanne

  • Willemijn 19 mei 2013 bij 20:57 #

   Leuk! Thanks! Laat vooral eens vaker een berichtje achter 🙂

  • Willemijn 19 mei 2013 bij 21:01 #

   Jij ook veel succes met jouw blog trouwens! Heb er gelijk even rondgeneusd;-) en geef je eindexamens een mooie eindsprint, da’s nooit weg!

 2. Rosalie 19 mei 2013 bij 20:41 #

  Ik heb hem zelf niet gelopen, maar ken wel veel mensen die hem wel hebben gelopen. En hoe ging die?

  • Willemijn 19 mei 2013 bij 21:03 #

   Goed! Weet alleen mijn tijd nog niet….
   ’t was echt heel gaaf, iedereen in ’t zelfde shirt en om de zoveel meter vette belichting of muziek. Heel nice:-) En heb goeie hoop op een PR, dus dat zou helemaal mooi zijn!

 3. Abigail 21 mei 2013 bij 10:24 #

  Hee Willemijn,

  Zou je mij kunnen laten weten aan welke runs je allemaal gaat meedoen? Ik wil namelijk de komende maanden ook voor een paar runs inschrijven. Doel is om met ten minste 3 hardloopwedstrijden mee te doen. Ik heb er zin in!

  • Willemijn 22 mei 2013 bij 05:24 #

   Hoi!
   Ik doe de komende tijd nog mee aan de Utregse Meidenloop, 30 juni in Utrecht.
   Ik ben zelf ook aan het kijken naar meer 10k-loopjes de komende maanden.
   DIt najaar wil ik weer de Singelloop (8k), in Enschede, en de Zevenheuvelenloop (15k), in Nijmegen, starten. Die twee races loop ik altijd met mijn vader en broer, dus dat is traditie.

   Ik zal binnenkort eens een mooi lijstje posten met mijn favoriete races!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s