Nieuwe look & feel

23 Mei

Zoals je ziet ben ik bezig geweest met de header van mijn blog. Waar ik een half jaar geleden vooral nog over gezonde voeding schreef, schrijf ik tegenwoordig over een veel breder scala aan onderwerpen zoals krachttraining, clean eten, hardlopen, nieuwe producten en inspiratie voor een fijn zelfbeeld. Ik vond het tijd voor een nieuwe header die daar beter bij zou passen. Na wat geknutsel heb ik de bovenstaande header online gezet. Wat vinden jullie ervan?

Ook vind ik het tijd voor een nieuw, fris, zomerkleurtje. Iets richting de neon-trend van ’t moment leek me mooi, of juist groen voor een wat rustigere, natuurlijke uitstraling. Wat dachten jullie van de onderstaande ideetjes? Het verbaast me echt weer hoe alles er gelijk heel anders uitziet! Over een paar dagen hak ik de knoop door, maar als je nog een goed idee hebt hoor ik het graag!

Achtergrond blauw


Achtergrond geler


Achtergrond groen

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

6 Reacties to “Nieuwe look & feel”

 1. miehhke (thewinterof88) 23 mei 2013 bij 22:40 #

  vind het roos toch het mooiste !

 2. Caitlin 23 mei 2013 bij 23:07 #

  Ik stem voor blauw! Het geel is wat te fel..groen is leuk, maar een zachtere groen zou beter zijn :D.

 3. Pablo T 24 mei 2013 bij 06:19 #

  Ik sluit me aan bij Caitlin. Nog voor ik haar reactie las,, was ik van de indruk dat ‘groen’ de beste optie leek, maar dan wel iets minder agressief.

 4. Willemijn 24 mei 2013 bij 09:13 #

  Dankjewel voor jullie reacties! Nu ik er na een nachtje slapen weer naar kijk, vind ik blauw zelf ook erg mooi!

  Ik ga ook nog even aan ’t knoeien om een minder felle kleur groen of geel te vinden. Vond ik gister al best lastig, want ’t ziet er heel gauw wat vaal en dof uit.

  Wat vinden jullie van de header, trouwens? Als jullie ook daar tips voor hebben hoor ik het graag!

 5. Rosalie 24 mei 2013 bij 15:13 #

  Die blauwe is mooi! maar die groene kan ook, de kleur van het grasveld die wel allemaal wel tegenkomen tijdens het hardlopen.

 6. l1sanne 25 mei 2013 bij 17:26 #

  Leuke header, ziet er echt actief uit! Ik zou, net zoals de reacties hierboven, ook voor blauw gaan! Maar met roze is ook niks mis 😉

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s