Triceps

3 Jun

Gisteren postte ik een uitgebreide workout voor de armspieren, zonder gewichtjes dus overal te doen.
Wil je meer werk maken van je armen, dan zijn je triceps goede spieren om mee te beginnen. De typische kipfiletjes, het slappe stukje huid aan de onderkant/achterkant van je bovenarmen zijn verleden tijd als je je triceps traint en regelmatig blijft trainen!

Idealiter zorg je er daarbij voor dat je alle drie de vertakkingen van de spier (triceps) pakt. Dat lukt niet als je maar één oefening voor je triceps doet. Hieronder zie je verschillende oefeningen voor de triceps. Als je bijvoorbeeld de seated dumbbell extension combineert met de triceps push-down en de dumbbell kickback weet je zeker dat je goed zit. Eventueel nog een triceps dip met je lichaamsgewicht toevoegen en jouw flabberarmen zijn verleden tijd!

0 workout triceps

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s