Try something new!

12 Jun

Sport je graag, maar je al jaren dezelde workout? Word je niet meer enthousiast van het idee te gaan trainen? Try something new!
Wisseling van spijs doet eten, zegt men, en ’t zelfde geldt voor bewegen. Door met iets nieuws te beginnen merk je weer hoe leuk bewegen is. Zeker weten dat jij dan weer uit gaat kijken naar je eerstvolgende training!

Surfchick

Zie jij jezelf in je dromen al als surfchick door de branding lopen? Boek een surfvakantie en maak die droom werkelijkheid!

2 surfen

Beginners

Alle begin is moeilijk, maar in één weekje lessen heb je de basics van het golfsurfen zeker onder de knie. Heb je al ervaring met andere boardsporten (skaten of snowboarden, bijvoorbeeld) dan heb je daar alleen maar voordeel van.

Surfclinics

Om kennis te maken met het surfen hoef je echt niet gelijk naar de andere kant van Europa. Zelf heb ik een tijd geleden een surfclinic aan het strand in Scheveningen gedaan, waarbij je de eerste basics aangeleerd krijgt. Aan het eind van zo’n dag lukt ’t je vaak je eerste golfjes te pakken en op het board overeind te komen. Dat gevoel is zo verslavend, dat ’t vast niet bij dat ene dagje blijft!

2 surfen chillen na afloop

Surfvakantie

Heb je nog geen plannen voor de zomer? Of ergens een weekje chillen ingepland, waar je nog geen invullen aan hebt gegeven? Boek dan nog gauw een tripje naar de Atlantische kust. Je kan natuurlijk op eigen gelegenheid een camping/huisje/hotelletje boeken, maar met een georganiseerde surfreis weet je zeker dat je goed zit.

Georganiseerde reis

Het fijne aan een georganiseerde reis is dat alles voor je geregeld wordt. Gedoe met boards huren, accomodatie, surfspots vinden, et cetera, sla jij dus lekker over! Daarbij is het relaxt dat je met een groep op jouw niveau kunt lessen, zodat je dus niet met je vriendinnen allemaal op ’t zelfde niveau hoeft te zitten om samen op surfvakantie te gaan. Bijvoorbeeld bij Boardx of Surflife vind je de chillste surfvakanties voor deze zomer!

2 surfen venus williams

Strakke body

Surfen is echt een total-body workout. Bij het paddelen om golfjes te pakken gebruik je schouders en rugspieren, net als bij zwemmen. Je benen worden strakker en sterker doordat je wijdbeens en in diepe zit op je board staat en je core wordt strakker doordat je constant je evenwicht moet houden. Daarbij verbrand je met een dagje surfen al gauw 1500 kcal extra. Eindelijk een vakantie zonder vakantiekilo’s dus!

Hebben jullie ervaring met surfvakanties? Ik hoor het graag!

0 try new sports surfing

2 Reacties to “Try something new!”

  1. Rosalie 12 juni 2013 bij 19:44 #

    Bij mij blijft het alleen bij het kijken naar de leuke surf-jongens.

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s