Brekkie

22 Jun

Ontbijten is echt een van mijn grootste dagelijkse pleziertjes. Ik ontbijt doordeweeks altijd in mijn uppie, dus ik hoef met niemand rekening te houden. Daardoor kan ik precies maken wat ik zelf lekker vind! Daarbij heb ik na het sporten ’s ochtends ook vaak echt trek en dan is niets zo lekker als een flinke kom goodies.

2 gezond begin van je dag

Ik ontbijt vaak met havermout of met kwark. Havermout eet ik graag met vers fruit (een appeltje met kaneel bijvoorbeeld) of diepvriesbosvruchtjes. Bij mijn kwark eet ik graag fijngehakte nootjes, een geraspt appeltje, wat lijnzaad en soms ook weer een lepel havermout. Ik vind het ook heerlijk zelf muesli te bakken van havervlokken, honing en wat zaden en pitten, maar daar heb ik de laatste maanden bijna nooit meer tijd voor…

Wat is jouw ontbijtritueel/routine?

2 Reacties to “Brekkie”

  1. Thomas Pannenkoek 22 juni 2013 bij 22:36 #

    Een brekkie om half elf ’s avonds… 🙂

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s