Tip: Bebio.nl

27 Jun

Ik ben helemaal fan van het nieuwe online blogplatform BeBio. Een website waarop iedereen zijn blogs over biologisch en lekker leven kan delen en waarbij tegelijkertijd biologische en duurzame hotspots per stad gebundeld zijn. Hier moet je echt even een kijkje gaan nemen!

Het nieuwe online platform BeBio is vandaag gelanceerd. Het is de eerste online gids waar mensen alles kunnen vinden om bewuster te leven, en doordat iedereen zelf blogs toe kan voegen wordt de site steeds completer! BeBio is een online platform dat drukbezette mensen wil inspireren en motiveren een bewustere levensstijl te volgen. Het selecteert eerlijke culinaire hotspots, duurzame initiatieven en biologische voeding. De site is opgericht door twee jonge Amsterdamse meiden met een passie voor gezonde producten.

Ontstaan

Het idee is aan de keukentafel geboren, toen Willemijn Kornelis ontdekte dat het best een opgave was om informatie over groene, eerlijke en biologische producten te vinden. Willemijn besloot het voorwerk voor anderen te doen, een enthousiaste Liselotte Wannijn sloot aan en Be Bio was geboren. Deze twee dames hebben de overtuiging dat gezond en groen leven niet moeilijk of saai hoeft te zijn. Hun missie is om een bewuste lifestyle toegankelijk te maken voor iedereen. Een beetje hetzelfde dus als ik met mijn blog probeer!

Bewust leven is allang niet meer voorbehouden aan geitenwollensokkentypes: voor veel mensen is het de nieuwe manier van omgaan met jezelf en de wereld om je heen. Maar uitzoeken welke producten, diensten en locaties daarbij aansluiten is nog een hele opgave. BeBio helpt: van slowjuice bar tot biologische bakker, de site is een one-stop-shop op het gebied van bewust leven. Je vind er tips en achtergrondinformatie op het gebied van gezondheid, recepten, hotspots, producten en meer.  Ook brengt BeBio allerlei duurzame en biologische locaties in de steden in kaart. Daarnaast houdt BeBio dagelijks een blog bij. Hierop vind je de laatste nieuwtjes, product reviews, tips, reportages, en interviews met inspirerende Nederlanders die bewust in het leven staan.

Mijn BeBio

Alle hotspots en favoriete producten kun je opslaan onder “Mijn BeBio”. Ook kan je je eigen blogartikelen plaatsen op de site en zo je kennis delen. Dat maakt in mijn ogen deze site tot een megagoeie toevoeging op de bestaande gezondheids- en bioblogs. Juist door die interactie maak je een gemakkelijke, gezonde en bewuste lifestyle voor iedereen toegankelijk.

Nadeeltje

Op dit moment besteedt BeBio alleen aandacht aan duurzame & biologische intiatieven in de vier grote steden. Terwijl ruim 12 miljoen Nederlanders elders wonen. Maar ook bij mij in de buurt, in Twente, zijn supermooie biologische winkeltjes, horeca, theetuinen en kapsalons te vinden. Uitbreiding van ’t platform is dus meer dan welkom!

Ga gelijk ff kijken!

Enthousiast geworden? Neem dan gelijk even een kijkje op www.bebio.nl! Ik zou het supergaaf vinden als iedereen die mijn blog met veel plezier leest, ook op dit platform actief wordt!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s