Let’s stretch

8 Jul

Iedereen kent het wel. Moegerend na een flinke hardlooptraining stommel je je huis binnen en plof je neer op de bank met een glas water, om evenlater onder de douche te springen. Stretchen? Euh…. Eigenlijk weet je best dat het belangrijk is, maar het kómt er soms gewoon niet van. En daar is maar één iemand de dupe van: jijzelf!

Door na afloop van je training te stretchen stimuleer je de doorbloeding, breng je je spieren terug op lengte en houd je jezelf lenig. Allemaal dingen die ervoor zorgen dat je nog jaren met net zoveel plezier kunt blijven sporten als je nu doet. Doen dus, die vijf minuten rekken!

0 stretchen armen

0 stretchen fittestofthefitblrs

0 stretchen na workout fittestofthefitblrs

0 stretchen nike

2 Reacties to “Let’s stretch”

  1. Rosalie 8 juli 2013 bij 14:31 #

    Maar ook ervoor? Of alleen erna?

    • Willemijn 9 juli 2013 bij 23:33 #

      In elk geval erna! Ervoor is opwarmen wel belangrijk, maar dat kan je beter met actieve oefeningen (been- en armzwaaien, hak-bil, knieheffen, knieën en enkels draaien) doen dan met stretchen. Althans, da’s mijn mening maar hierover is men verdeeld!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s