Back to Business

15 Aug

Hopelijk hebben jullie net zo’n lekkere, ontspannen, internetloze vakantie gehad als ik. De afgelopen maand in de VS was in één woord onvergetelijk. IK heb de vakantie van mijn leven gehad. Nu zit ik thuis in de tuin (bibberbibber) te tikken en zodra ik aan de VS terug denk, krijg ik een beetje heimwee..

Ik heb te veel gedaan om zo in één keer allemaal op te hoesten en telkens schieten me weer nieuwe dingen te binnen die ik hier graag met jullie wil delen. De komende tijd dus heel vaak VS-geïnspireerde artikeltjes hier en natuurlijk ook een paar mini-verslagjes met de beste tips voor een fitte vakantie (workout spots, healthy food, beste shops, supermarkt-bargins, enzovoort) in Miami, New York, Niagara, Los Angelos, Grant Canyon, Las Vegas, Yosomite National Park en San Fransisco.

Ik had echt gehoopt zo nu en dan met m’n laptopje bij een Starbucks een paar artikeltjes te kunnen tikken voor mijn blog, maar, zoals jullie gemerkt hebben, is dat er precies nul keer van gekomen. De paar plaatjes/quotes/inspiratie-updates die nog in de planning stonden zijn dan ook het enige wat hier de afgelopen maand online gekomen is.

Daar komt de komende tijd verandering in!

Ik heb het voornemen ’t accent van mijn blog op inhoudelijke artikelen te leggen, waarbij inspi-plaatjes vooral ’s vrijdags in de “Inspiratie voor het Weekend” post terug zullen blijven komen.

Op dit blog schreef ik tot nu toe met name over gezond eten, training en ontspanning (yoga, mindfullness, meditatie). In de toekomst wil ik ook meer aandacht besteden aan clean cosmetics, cosmetica zonder schadelijke stoffen. De eerste review van een superfijne voetcrème van ZARQA komt over twee weken online. Naast cosmetica blijf ik natuurlijk ook sportattributen, gezondheidsboeken en de nieuwste (wannabe…) gezondheidsproducten reviewen. De berichtjes hierover worden op de donderdag gepost.

Op zaterdag, zondag en maandag komen mijn drie ‘oude’ kernonderwerpen aan bod: food, happiness en training. In de zaterdagse food-artikelen komen receptjes langs, maar ook de “In the spotlight” artikelen en wordt er aandacht besteed aan tal van hippe gezondheidsdiëten (raw, clean, paleo, et cetera). Op zondag tijd voor rust, geluk en ontspanning met artikelen over yoga, mindfullness, ontspannende massages en andere relaxte dingen. En op maandag blijf ik mijn artikelen over training posten. De ‘try something new’-artikelen worden op de maandag gepost, net als workouts en achtergrond over trainingsleer, sportfysiologie en sportpsychologie.

Daarbij ben ik druk bezig met de eerste interviews voor een serie genaamd “Fit leven volgens…”, waarin ik voedingsdeskundigen, gezondheidswetenschappers, personal trainers en topsporters vraag naar hun gezonde gewoontes, training, ontspanning, favoriete recepten en routines. Vanaf begin september komen deze ’s woensdags online. Naast interviews met al deze experts en ervaringsdeskundigen, is er ’s woensdags ook ruimte voor artikelen over de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over fit en gezond leven.

Dan blijft alleen de dinsdag nog over en op die dag wil ik wat vaker persoonlijke favorieten uitlichten, met tips komen over actuele aanbiedingen en natuurlijk verslag doen van mijn fitte vakantie in de VS.

Al met al wordt ´t schema dan als volgt:

 • Maandag: Training
 • Dinsdag: Tips & Favorieten
 • Woensdag: Experts & Onderzoek
 • Donderdag: Reviews & Recensies
 • Vrijdag: Inspiratie voor het weekend
 • Zaterdag: Food
 • Zondag: Happiness

Ik hoop dat jullie hier enthousiast over zijn, ik zelf in elk geval wel!

Ik loop over van ideeën voor artikeltjes en kom eigenlijk alleen nog tijd om te typen tekort 😉 Dit blog is immers mijn hobby en hiernaast werk ik ook nog full-time én volg ik een deeltijdopleiding in de avonduren. Volle bak dus! Maar zolang mijn blog me meer energie geeft dan het me kost, zul je hier elke dag inspiratie, motivatie en informatie voor een fit en gezond leven vinden. Promise!

7 Reacties to “Back to Business”

 1. sportershigh 15 augustus 2013 bij 12:04 #

  Mooi schema! Alleen maar hele interessante onderwerpen! =)

 2. Rosalie 15 augustus 2013 bij 18:16 #

  Ik heb zin in de Amerika verhalen!

 3. ziggypowerdust 16 augustus 2013 bij 00:25 #

  Klinkt goed 🙂
  Ben benieuwd naar je posts!

 4. Roos 20 augustus 2013 bij 23:26 #

  Leuk leuk! Ik ben benieuwd 🙂

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s