Gratis shoppen én korting op Women’s Health

20 Aug

Womens Health cover editie 1

Ik ben mega-fan van de Britse & Amerikaanse fitness bladen. In mijn koffer terug uit de VS zitten dan ook Shape Magazine, SELF magazine, Fitness Magazine, Velo Magazine én twee edities Women’s Health. Met een beetje geluk zijn die ook bij de grote tijdschriftenwinkels op Den Haag en Amsterdam Centraal te krijgen, maar dan leg je daar al wel gauw een kleine tien euro voor neer. Da’s wel erg duur.. Gelukkig is Women’s Health nu ook in ’t Nederlands uit! En dat is nog heel voordelig ook!

Reebok giftcard

Als je nu een jaarabonnement (6 nummers) op de Women’s Health neemt, krijg je namelijk gratis een Reebok giftcard ter waarde van 50,-. Ik zit geregeld verlekkerd op de Reebok Webshop rond te kijken, dus die 50,- uitgeven is geen probleem! Daarbij betaal je hiervoor maar 19,95. Dat is dus voor een jaar Women’s Health én de giftcard van 50,-. Nice, toch?

De gewone abonnementsprijs van de Women’s Health, die in het colofon vermeld staat, is 18,50 voor vier nummers. Voor een jaar zou dat dus neerkomen op 27,25. Dus je betaalt met deze aanbieding minder dan de gewone abonnementsprijs en krijgt nog shopgeld toe ook!

De actie is beperkt verkrijgbaar (op is op) dus ik heb zelf gelijk maar even doorgepakt en hier een kortingsabonnement afgesloten.

Mocht je trouwens niet zo’n Reebok fan zijn, dan hebben ze ook een tweede actie waarbij je voor €69,55 aan Biodermal gezichtsverzorgingsproducten cadeau krijgt. Die set bestaat uit een reinigingsmilk, een reiniginslotion, oog make-up remover, P-CL-E fluide en een Dag- & Nachtcrème. Die aanbieding kan je hier afsluiten.

Het gewone abonnement verlengt zichzelf automatisch, tenzij je een maand voor het einde van je contact opzegt. Ben je net als ik daar altijd veel te slordig mee? Dan kan het slim zijn in plaats van een gewoon abonnement een cadeau-abonnement af te sluiten. Ik heb nu mijn vriend de Women’s Health cadeau gedaan (hihi) maar daardoor valt’ie toch gewoon bij ons op de mat én hoef ik over elf maanden niet aan het opzeggen van het contract te denken.

Oja, als je toch op de WH-site bent, doe dan gelijk ff mee aan de “Win een Superfood Deluxe Pakket” winactie ter waarde van €250,-, waarmee je kans maakt op een ultragezond superfoodpakket met daarin tarwegraspoeder, Açai Berry Coffee, chiazaad, verschillende Raw Organic cookies, Raw Spirula Energy Bars, een Bobble Sport Waterfles en GSF Detox footpatches.

Wat kost meedoen je? Helemaal niks! Alleen ben je ‘als straf’ aangemeld voor de Women’s Health nieuwsbrief. Maar dat is eigenlijk alleen maar een extra cadeautje!

Benieuwd naar de Reebok Collectie? Hieronder een paar van de ad-foto’s, maar op www.reebok.nl kan je natuurlijk de hele online collectie bekijken.

Reebok nieuwe collectie 1

Reebok oude collectie 1

Reebok oude collectie 2

9 Reacties to “Gratis shoppen én korting op Women’s Health”

 1. Rosalie 20 augustus 2013 bij 10:28 #

  Ik heb de Women’s Health wel al zien liggen maar nog niet gekocht, ik wil hem stiekem wel 🙂

  • Willemijn 20 augustus 2013 bij 13:49 #

   Hij’s ook echt leuk:) Ik heb ‘m uiteindelijk in zo’n dubbelpak met de Cosmo gekocht, voor 6,95 voor de twee tijdschriften samen. Lekker leesvoer voor in de trein!

   • ziggypowerdust 20 augustus 2013 bij 14:18 #

    Inderdaad ik heb ‘m ook samen met de Cosmo gekocht!

    Bij het 1e nummer gaven ze een koptelefoon cadeau, jammer dat ze die nu niet meer hebben. Ik ga maar eens even op de Reebok site kijken, wat voor leuks ze daar hebben 🙂

   • Willemijn 20 augustus 2013 bij 16:28 #

    Klopt ja, dat was ook echt een mooie actie!

 2. sportershigh 20 augustus 2013 bij 16:44 #

  Ik ben ook al abonnee! Haha toevallig schreef ik vorige week bijna dezelfde blogpost als deze. Ook ik raad iedereen dit magazine aan! Kopen kopen kopen! hihi

  • Willemijn 20 augustus 2013 bij 19:10 #

   Ik dacht al dat ik niet de enige zou zijn met een jubelpost :p Ook inhoudelijk was dit echt een superleuk exemplaar!

 3. Ellen 21 augustus 2013 bij 14:48 #

  Leuke actie en leuk blad ik kreeg de tip via Willeke Zorg, die zou je ivm HIIT-trainingen is kunnen bezoeken op haar site http://www.Willekezorgworkout.nl Daar volg ik sinds medio februari de HIIT-trainingen bij gewoon thuis. Inmiddels is er ook een app voor I-Phone, die voor de android komt er aan…..
  Groetjes, Ellen

  • Willemijn 21 augustus 2013 bij 20:45 #

   Goeie tip! Daar ga ik zeker eens rondkijken.

  • Willemijn 21 augustus 2013 bij 20:54 #

   Hoi! Volgens mij moet het willekezorgworkoutclub.nl zijn! Nu ik de website weer gezien heb, herinner ik me ook dat ik wel eens een persbericht over haar methode langs heb zien komen.

   Superfijn dat dat voor jou zo goed werkt! Misschien is het inderdaad een idee willeke te interviewen voor mijn ‘fit leven volgens…’ interviews, die vanaf september online komen. Dankjewel voor de tip!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s