Nieuwsflits: WH App en boeken op komst

15 Sep

WH01-COVER

Waar ik in maart nog een jubelberichtje schreef dat Women’s Health naar Nederland kwam, is het blad binnen een half jaar stevig gesettled in het Nederlandse dagbladlandschap. Alleen al het eerste nummer is al meer dan 52.300 keer verkocht! De uitgever van Women’s Health, Hearts Magazines, heeft daarom besloten de verschijningsfrequentie te verhogen. Daarnaast komt het blad met een Nederlandse app en eigen boeken.

Crisis

Het is best bijzonder dat het ‘t blad zo voor de wind gaat, want ook in tijdschriftenland is het crisis. Er worden maar weinig nieuwe bladen gelanceerd en nog minder bladen overleven het eerste jaar. Toch had ik eigenlijk niet anders van Women’s Health verwacht. Ik roep al jaren dat het in Nederland aan fitness & lifestyle tijdschriften ontbreekt, zeker als je kijkt naar de hoeveelheid Engelse, Duitse, Franse en zelfs Deense bladen in die categorie. Aangezien in Denemarken maar vijf miljoen mensen wonen, zou in Nederland dus ook zeker een markt moeten zijn. Women’s Health is precies in dat gat gesprongen 

Tweemaandelijks

Vanaf het eerstvolgende nummer, dat op 17 december in de winkels ligt, verschijnt Women’s Health voortaan elke twee maanden (in plaats van drie keer per jaar). Superfijn natuurlijk, zeker voor kersverse abonnees zoals ikzelf.

Daarbij komt het blad begin 2014 met een nieuwe App én een daaraan gekoppeld boek. ‘Een praktische en inpirerende app,’ aldus Jan Peter Jansen, editorial director van Women’s Health. ‘Barstensvol tips en plannen om de moderne vrouw verder te helpen bij het bereiken van haar doelen.’ Eind 2014 verschijnt een tweede boek van WH in het Nederlands.

WH02-COVER

Ik ben benieuwd! Wat zou er volgens jullie in zo’n Women’s Health app moeten zitten?

4 Reacties to “Nieuwsflits: WH App en boeken op komst”

 1. Marieke 15 september 2013 bij 11:07 #

  Oeh, wat een goed nieuws! Ik heb ook beide exemplaren in huis. Nog geen abonnement, daar twijfel ik nog een beetje over.

  • Willemijn 15 september 2013 bij 12:20 #

   Wie weet staat in t volgende nummer een nog mooiere aanbieding, zou daar gewoon op wachten:-)

 2. Rosalie 15 september 2013 bij 17:23 #

  Tess Milne is echt een Girls-crush voor mij.

 3. nandasdaily 17 september 2013 bij 16:41 #

  Ik heb onder een steen geleefd…..dit wil ik graaaag hebben!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s