Winnares Marieke over mijn verrassingspakketje

26 Sep

Vandaag plaatste Marieke van Woesik, de winnares van mijn verjaardagswinactie, een heel leuk artikel over wat er allemaal voor leuks en lekkers zat in het pakketje dat ik gemaakt had.
Ook nieuwsgierig wat er zoal te winnen viel? Lees dan gauw verder!

Eén van mijn favoriete blogs van dit moment is Fitvoorhetleven.com, waarop Willemijn blogt over gezond eten en leven. De blog is heel informatief én gezellig, vandaar dat ik haar trouw volg. Laatst bestond de blog één jaar en daarom werd er een pakketje weggegeven. Eigenlijk was ik alweer helemaal vergeten dat ik mee had gedaan aan de winactie en ineens kreeg ik een mailtje dat ik had gewonnen. Super leuk natuurlijk! Helemaal als je ziet wat erin zit!

MariekevanWoestik1

Beetje (heel erg) jammer: toen het pakketje binnenkwam, heb ik meteen foto’s gemaakt van alle producten die erin zaten. Je raadt het al (of niet): dat kaartje is in de videocamera belandt en leeg gehaald omdat we te weinig ruimte hadden. Zeg maar dag tegen je foto’s. Ik heb dus nieuwe foto’s gemaakt, maar een paar producten had ik al opgegeten of iets anders, dus die missen helaas. Sorry! De volgende keer zet ik de foto’s gelijk op mijn computer. #sukkel

Op de bovenste foto zie je wat pionnetjes die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om om de 100 m neer te zetten bij een sprinttraining. Super leuk!

MariekevanWoestik2

Hier zie je de beauty-producten. Links een héule grote verpakking shampoo van Yes to carrots. Een héél fijn merk (ik heb er al eens mini’s van gehad) en 99,4% puur. Daarnaast zie je Bio-Oil, een soort wondermiddel tegen littekens, huidstriemen, pigmentvlekken, verouderende huid en uitgedroogde huid. Hier heb ik al veel goede verhalen over gehoord, dus die gaan we deze winter eens lekker uitproberen op droge plekken! Daarnaast zie je Relaxing Legs van Zarqa. 100% parfumvrij! Lijkt me heerlijk om na het wielrennen te gebruiken. Onder zie je nog een kalmerend masker van Decubal Face. Kalmeert en ontspant de huid. Hmmm…

Hier zat ook nog een grote pot zeezout bij, maar daar heb ik een vriendinnetje gelukkig mee gemaakt omdat wij geen bad hebben. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch?

MariekevanWoestik3

De categorie ‘eten’! Hier missen een paar dingen, gheghe. Op de foto zie je twee soorten thee (Liquorice & Oriental spices en Camomile & Honey) van Heath&Heather. Daarnaast een zakje goji bessen, wat ik super cool vind, omdat ik die altijd al een keer wilde proberen. Verder zat er nog een cake in (die ik gewoon vergeten ben te fotograferen, omdat ‘ie in een keukenkastje ligt) en een reep van Eat natural, die errug lekker was…

MariekevanWoestik4

En dan zaten er óók nog vier tijdschriften bij! Yoga slank, Runner’s World, Psychologie magazine en Happinez. Super leuk!

Het pakket werd bezorgd in een enorme kartonnen doos mét een lief kaartje erbij. Ik ben er echt súper blij mee en voel mezelf een enorme bofkont dat ik gewonnen heb. Ik ga de producten in elk geval met veel plezier gebruiken en je zult ze vast nog wel langs zien komen op mijn blog/Facebook/Instagram. Willemijn, super bedankt! O, en neem allemaal een kijkje op haar blog, want die is écht heel leuk!

Oja, Marieke heeft zelf ook een heel leuke blog, mariekevanwoestik.nl. Hier schrijft ze over haar bucketlist en hoe ze dingen daarvan uitvoert. Haar nieuwste project, BBB (Bye Bye Buikje), sluit ook heel goed aan bij mijn blog, dus binnenkort zul je ook een keer een gastblogje van mij op haar blog vinden!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s