Nog een paar nachtjes slapen…

28 Mrt
Over een kleine week is het vijfentwintig jaar geleden dat ik geboren werd. Een halve Sarah dus, zoals ze dat hier in Twente zeggen. Eigenlijk heb ik het de laatste weken veel te druk gehad om er echt bij stil te staan dat m’n verjaardag eraan komt, maar de afgelopen dagen krijg ik steeds meer verlanglijst-verzoekjes, dus nu moest ik wel. Mijn eerste reactie was de klassieke ‘ik heb alles al’, maar helaas, daar nam men geen genoegen mee;) Werk aan de winkel dus!

Altijd apart, hoe ik het hele jaar door zat net te dure dingen zie ik ik maar al te graag cadeau zou willen krijgen, maar die bron altijd vlak voor mijn verjaardag uitgedroogd raakt. Vandaag dus lekker gegoogled en m’n oude Pins doorgekeken op zoek naar verjaardagswensen en -wensjes. Hieronder het resultaat!


verjaardag high tea met vriendinnen

High-Breakfast

Vorig jaar heb ik allerlei lekkere veganistische en (deels) suikervrije baksels gemaakt voor alle visite. Dat was een groot succes! Maar voor dit jaar lijkt een echt high-tea, buiten de deur, me heerlijk. Van mij zou het zelfs een high-breakfast mogen zijn. Lekker ontbijten met zoetigheid, thee en een glaasje champagne. Mmmmm.verjaardag keepcup meisje

Verzamel ze allemaal

Ik heb zelf de KeepCup van de foto hierboven. Een super chille mok die ik bijna altijd in mijn tas heb zitten. Hij is niet zo waterdicht dat ik er thee in zou durven laten zitten in mijn tas, maar yoghurt gaat prima. En anders fiets ik met een kop koffie of thee in mijn hand. De deksel slurpt echt megalekker weg en het gat is groot genoeg om ook bijvoorbeeld yoghurt doorheen te slurpen. Eigenlijk is een nieuwe KeepCup dus onzin – en ook een beetje verspilling, zeker gezien het feit dat die dingen juist bedacht zijn om duurzamer met materiaal om te gaan. Maar toen ik de onderstaande reclame zag, begon het toch wel te kriebelen… En verjaardagscadeautjes mogen soms ook gewoon mooi zijn, toch?

verjaardag kurken keepcup

Eigen ontwerp

Je kunt online ook helemaal je eigen KeepCup designen, ook de KeepCup Brew die je hierboven op de foto ziet. Die is vanaf 14 april (dus pas net na mijn verjaardag…) te bestellen via deze link. Deze goed gelukte KeepCup Brew met kurk is trouwens een Limited Edition, dus daar moet je snel bijzijn.

Hieronder nog even een fotootje van mijn zelfontworpen KeepCup!

verjaardag zelf ontworpen glazen keepcup

verjaardag mooie schoenen

This boots are made for walking

Ik loop graag en veel op m’n gympies (de roze in dit filmpje), maar een paar mooie laarzen is ook nooit weg, toch? Dit paar vind ik echt mega mooi. Niet te hoog, maar ook niet echt een laag enkellaarsje, en de kleur past vrijwel overal bij. Da’s een groot voordeel ten opzichte van mijn roze gympen, haha. Die zijn toch vooral shocking pink.

verjaardag mooiere hangmat

Summertime

De afgelopen weken hebben mijn vriend en ik de vlonder in onze tuin vervangen. Wij hebben een grote pergola met een druif erover. Door al het blad dat die druif verliest elk najaar (en onze laksheid om dat weg te vegen) was de oude vlonder eronder helemaal weggerot. Vorige week hebben we hem helemaal vernieuwd, waardoor er nu een supermooi terras halverwege onze tuin ligt. We zijn nog rond aan het kijken naar een mooie tuinset, maar zelf droom ik al helemaal weg bij het idee van een hangmat… Lekker in de zomer in de schaduw van de druif een beetje in zo’n ding liggen schommelen lijkt me heerlijk.

verjaardag rugzak reebok

Reebok rugzak

Ik ben echt mega-fan van de tri-color trend. Geen idee of die zo heet, hoor, maar de laatste weken vind ik overal online de leukste items in met drie verschillend gekleurde vlakken. Als ik niet oppas, loop ik van de zomer in een tri-color jurkje met tri-color gympen, een tri-color jas en een tri-color rugzak rond. Niet helemaal de bedoeling natuurlijk! Maar ik heb mijn keuze gemaakt. Schoenen, jurk en jas moeten dus maar even wachten. Ik ga voor deze chille rugzak.

verjaardag snowboard

Eigen plank

In de categorie: ‘je moet wat te dromen overhouden’: mijn eigen plank. Van de winter had ik twee keer geluk, want bij beide weken wintersport had ik de mazzel een mooi Rocker-boardje te krijgen bij de materiaalverhuur. Vaak zijn huursnowboards echt bagger namelijk. Van de winter wel eindelijk eigen snowboardschoenen gekocht, waarmee mijn budget voor wintersportmateriaal wel even uitgeput is. Wat betreft een eigen plank zal het dus nog wel even bij dromen blijven, want voor een eenvoudige plank & bindingen ben je al gauw 500 euro kwijt…verjaardag supermooie laptophoes

Houten Case

Deze hoef ik niet uit te leggen, toch? Mijn Macbook is mooi, maar dit… No words.

SONY DSC

Tunesisch aardewerk

Een tante van mij heeft een tijd in Tunesië gewoond. Van haar heb ik een heel mooi Tunesisch aardewerken bord gekregen, waar ik bij dineetjes en feestjes vaak lekkere hapjes op serveer. Verder heb ik mijn servies strak wit, dus voor een paar extra aardewerken kommen met zulke Arabische motiefjes is zeker plek.

verjaardag zelf ontworpen nike schoenen

Zelf ontworpen Nike’ies

Niet alleen KeepCups kun je zelf ontwerpen. Ook de grote gympiefabrikanten van deze wereld hebben de design-your-own-markt ontdekt. De Nike-schoenen hierboven heb ik zelf gemaakt! Enige nadeel: ze zijn nooit af & perfect. Dus zelf kom ik nooit op het punt dat ik de knoop doorhak om ze ook echt te bestellen. Misschien is het dus maar beter als iemand anders dat voor me doet!

Genoeg wensen dus! Ik zoek eigenlijk alleen nog wat kleine dingetjes, van rond de 10,-. Maar mijn inspiratie is nu wel een beetje op.. Hebben jullie nog leuke tips voor cadeautjes?

2 Reacties to “Nog een paar nachtjes slapen…”

  1. Gewoon Mijn leven 29 maart 2014 bij 09:28 #

    Leuke lijst! Kadootjes zijn altijd lastig, ik weet nooit wat ik moet vragen en al helemaal niet wat ik moet geven.. Helaas heb ik dus geen tips voor je! Fijne verjaardag alvast!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s