Maak je borst maar nat

18 Apr

Vier fitness-experiences die je niet wil missen

Tijd voor actie! Bij deze vier evenementen ben je van spektakel verzekerd. Of je ’s nachts de in alle kleuren van de regenboog verlichte We Own The Night run gaat lopen, of zelf onder de kleurige verfspetters komt te zitten bij de Color Run, met deze events wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring.color-festival_3


Color Run, Amsterdam, 31 mei

De zon schijnt, de zomer komt eraan, het is tijd voor The Happiest 5k on the Planet! Op zaterdag 31 mei 2014 vindt de eerste editie van The Color Run 2014 plaats. Tickets zijn vanaf 19 april 10.00 uur (morgenochtend dus!!!) verkrijgbaar via de website thecolorrun.co.nl.

The Happiest 5k on the Planet

Zorg dat je klaar zit want vorig jaar was deze kleurrijke fun run in 18 minuten uitverkocht! Een ticket kost €29,50 (ex. fee) .


Schermafbeelding 2014-04-25 om 10.28.51

ONE, Amsterdam, 7 juni

Een week later, p zaterdag 7 juni, organiseert Reebok in samenwerking met Les Mills in Ziggo Dome Amsterdam het grootste fitness evenement dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden: ONE. Een unieke experience dag voor iedereen die een mega fitness event vol workouts, fun & dance wil beleven. In totaal kunnen maar liefst 5.800 Les Mills fans in de Ziggo Dome uit hun dak gaan.

unnamed

ONE, join the tribe!

Wat je kunt verwachten van ONE? Een uniek dagprogramma met spectaculaire workouts & special acts, negen Les Mills Program Directors ‘choreografen’ en andere (Inter)national Trainers, in een unieke locatie met het beste licht & geluid van Europa: Ziggo Dome Amsterdam. De spectaculaire workouts waaronder BODYPUMP, SH’BAM en GRIT worden gegeven door Les Mills helden zoals Rachael Newsham en Glen Ostergaard, die speciaal naar Nederland komen om lessen te geven op een van de podia tijdens ONE. Een dagticket is inclusief after-party met bekende DJ’s.


Schermafbeelding 2014-04-25 om 10.11.19

We Own The Night, 7 juni, Amsterdam

Geen zin in de danceparty na afloop van ONE? Dan kun je gelijk door naar het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam voor de tweede We Own The Night Run. Tien kilometer rennen door ‘s werelds grootste steden, terwijl de avond valt.

Who rule the world? Women!

Vorig jaar was de eerste editie en ik was erbij. De opzwepende muziek, de licht- en geluidseffecten en het snelle parcours hielpen me mijn PR flink aan te scherpen. Zie de website van Nike voor meer informatie of schrijf je hier in.

Schermafbeelding 2014-04-25 om 10.41.19

Fit for Summer, 5 juli, Amsterdam

Block zaterdag 5 juli alvast in je agenda, want die dag neemt Women’s Health Amsterdam over, voor een dag vol sport en gezelligheid: stand-up paddling, bootcamp, yoga, healthy food, beauty en fijne goodies. Houd deze website in de gaten voor meer info en kaarten.

Enthousiast geworden over een of meer van deze evenementen? Wie weet zie ik je daar!

Oja, volg jij mijn blog al met Bloglovin’?

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s