#ThisisONE Reebok & Les Mills ONE event

27 Apr

Schermafbeelding 2014-04-25 om 20.10.27

Op zaterdag 7 juni 2014 organiseert Reebok in samenwerking met Les Mills in Ziggo Dome Amsterdam het grootste fitness evenement dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden: ONE. Een unieke experience dag voor iedereen die een mega fitness event vol workouts, fun & dance wil beleven. In totaal kunnen maar liefst 5.800 fitness-fans in de Ziggo Dome uit hun dak gaan.

Lijkt dit event jou ook zo gaaf? Lees dan gauw verder!

Ik ben erbij

Ik ben fan van Reebok. Sinds mijn tijd in Denemarken ben ik CrossFit-fan en laat Reebok nu de officiele sponsor van alle CrossFit-events zijn. Voor de lijpste CrossFit-gear spit ik sindsdien regelmatig de Reebok webshop door. Daar kwam ik ook dit paar sneakers uit de dance-collectie tegen, dat ik nu bijna dagelijks draag. En ook deze rugzak hoort tot mijn standaarduitrusting. En in de VS heb ik bij een outletcenter (voor nog geen 100,-!) drie Reebok shorts, twee Reebok tanktops en twee paar CrossFit kniekousen gekocht. Zoals ik al zei: ik ben fan.

Toen ik van Reebok & LesMills het aanbod kreeg naar ONE te gaan, kon ik dat dan ook niet weigeren. Alleen al vanwege de Reebok megastore met 25% korting op de Reebok Les Mills collectie (OMG!).

Op de site van ONE (thisisone.nl) vind je nu al een aanbieding om het BODYBALANCE-setje op de foto hieronder met korting (van 73,50 voor 70,-) te bestellen. Vooral de top vind ik heel erg mooi! En een extra zwarte jazzlegging is ook nooit weg. Achter deze link zit een filmpje waarin de hele Les Mills collectie van Reebok gepresenteerd wordt.

Schermafbeelding 2014-04-25 om 20.16.43

De delta (Δ- al millennia het symbool voor verandering) in het logo van Reebok staat trouwens symbool voor de positieve verandering die fitness kan hebben op het leven. De Reebok Delta heeft drie vlakken en deze symboliseren de fysieke, mentale en sociale veranderingen die zich voordoen als een actieve levensstijl wordt omarmt. Mooie betekenis toch, voor een logo?

Z31401-front-copy

Natuurlijk is ONE meer dan een beetje kleding shoppen. Nu ik me ook een beetje in het verdere programma verdiept heb, ben ik nog veel blijer met mijn vrijkaart!

Les van Australische topinstructeurs

Wereldwijd volgen miljoenen mensen de lessen van Les Mills, waaronder BODYPUMP, SH’BAM en BODYCOMBAT, die door topinstructeurs bij dit Australische fitnessbedrijf ontwikkeld worden. ONE is erin geslaagd deze Australische choreografen en instructeurs naar Nederland te krijgen. Je kunt bij ONE dus lessen volgen bij de mensen die normaal voor praktisch de hele wereld fitnesslessen ontwikkelen!

Schermafbeelding 2014-04-25 om 20.12.21

Zo ga ik een les volgen bij de ubercoole Rachael Newsham, de Australische program director van SH’BAM. Deze powervrouw is echt een multitalent: ze beheerst Kung Fu en Thai Boxing, maar heeft ook jaren ervaring in klassiek en modern ballet. Ik ben heel benieuwd hoe ik dat terug ga zien in haar les!

Groepslessen reserveren

Een ticket voor ONE is inclusief drie groepslessen, die je vooraf moet reserveren. In het onderstaande schema zie je welke lessen er allemaal gegeven worden. De eerste lessen zijn al uitverkocht, dus het is de moeite waard snel je ticket te boeken!

Schermafbeelding 2014-04-25 om 20.10.43

Party time

’s Avonds wordt de Ziggo Dome gebruikt waar die voor bedoeld is: om een dikke vette party te bouwen! Een dayticket voor ONE is inclusief de night-toegang, maar het is ook mogelijk alleen een kaartje voor de party te kopen. Wel een beetje slappe hap natuurlijk, om daar als enige niet-sporter tussen het fitste publiek van de planeet te staan…

Je hoeft niet bang te zijn voor een zweterig avondje tussen alle vieze sportlijven: ONE zorgt voor pendelbussen naar een locatie waar je kan douchen en jezelf op kan frissen, zodat je ’s avonds weer stralend op de party kan verschijnen.

Meer info? Zie thisisone.nl.
Al overtuigd? Bestel je ticket dan via DEZE link.

Schermafbeelding 2014-04-25 om 20.04.15

Klik hier om mijn blog via Bloglovin’ te volgen!

3 Reacties to “#ThisisONE Reebok & Les Mills ONE event”

 1. Daphne 10 juni 2014 bij 14:27 #

  Fitnessbedrijf uit Australie??? Nieuw-Zeeland zul je bedoelen. http://en.wikipedia.org/wiki/Les_Mills_International

  • Willemijn 10 juni 2014 bij 15:39 #

   Je hebt helemaal gelijk! Wat slordig van me! Was je erbij zaterdag? Ben benieuwd wat je ervan vond dan!

   • Daphne 11 juni 2014 bij 07:47 #

    Hoi Willemijn.

    Ja, ik was zaterdag aanwezig. Het was een geweldig leuk evenement!!

    Groetjes,
    Daphne

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s