We Own The Night 2014

7 Mei

Schermafbeelding 2014-04-25 om 17.36.23

Bijna een jaar geleden stond ik aan de start bij de eerste WOTN-Race op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Over precies een maand sta ik er weer. Op zaterdag 7 juni 2014 laten de vrouwen van Nederland (en ver daarbuiten) zien wie er de dienst uit maakt ’s nachts, because We Own The Night!

Logo

Schermafbeelding 2014-04-25 om 17.36.09

Het logo van WOTN dit jaar (het plaatje hierboven!) vind ik zo gaaf! In eerste instantie lijkt het gewoon een soort gemozaïekt vrouwenhoofd tegen een sterrenhemel, maar als je beter kijkt zie de letters ’10 K’ staan en daaromheen overal vrouwen rennen. Helemaal cool, wat mij betreft!

Vorig jaar

Was je er vorig jaar niet bij? Dan is het onderstaande filmpje leuk om te kijken! Bij het startpakket zat voor elke deelneemster (en de twee deelnemende mannen!) een knaloranje Nike-shirt, dat bijna licht in het donker leek te geven, zo goed als het reflecteert. Ik draag het daarom nog steeds vaak als ik na zonsondergang ga rennen. Overal langs de route stonden lichteffecten, onder bruggen stonden DJ’s en de finish was echt spectaculair: via een soort loopbrug liep je de Westergasfabriek in, waar een dikke vette party aan de gang was!

Klik HIER om het filmpje over vorig jaar te zien!

Trainingsschema’s

Wil jij het maximale je WOTN-race halen? Of ben aan het trainen voor een andere 10K? Dan zijn de speciale 10K-trainingsschema’s van Nike misschien wat voor jou!

Deze race is natuurlijk al over vier weken, dus week 1-4 uit dit acht weken durende schema kun je overslaan. Dat schiet alvast lekker op! Twijfel je welk schema je moet gebruiken? Bekijk dan eens week 5 van alledrie de schema’s en bepaal op basis daarvan welk schema doable is. Heel veel succes!

Klik hier om mijn blog via Bloglovin’ te volgen!

2 Reacties to “We Own The Night 2014”

  1. Willemijn 8 juni 2014 bij 18:39 #

    Wat leuk dat je naar mijn blog linkt! Dankjewel!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tilburg Ten Miles #2: Wat Nu? | Gewoon een blog over mijn leven. - 4 juni 2014

    […] toen was daar een blog van fitvoorhetleven.com, waar ze schreef over We Own The Night Amsterdam. In het artikel linkt ze door naar een trainingsschema, opgesteld door Nike, speciaal bedoeld om […]

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s