Winactie: twee tickets voor bio-festival EkoTown

13 Mei

Maak nu kans op twee vrijkaarten voor EkoTown, ter waarde van 29,50 per stuk!

Op 21 en 22 juni op wordt de Arena in het Amsterdamse Bos in Amstelveen omgetoverd tot EkoTown, het eerste echte bio-dorp van Nederland. Met tickets voor EkoTown op zak word je voor twee dagen bewoner van dit hip & happy dorp en kun je onbeperkt aan alle activiteiten deelnemen!

ekotown logo

Wat is EkoTown?

EkoTown is hét eerste biologische lifestyle festival van Nederland.
Op 21 & 22 juni kun je in het Amsterdamse Bos twee dagen kennis en ideeën delen op het gebied van een gezonde biologische lifestyle.

In dit bijzondere pop-up dorp vind je verschillende Plaza’s, zoals het ProefPlaza met lekkere bio-hapjes, het het MuziekPlaza met onder andere Van Dik Hout en Tangarine en het SportPlaza met bootcamplessen en yogaclinics.


Ekotown programma


Jij kunt als bezoeker onbeperkt meedoen aan alle activiteiten! yoga- en bootcamplessen zijn een geweldige manier om jouw dag in het dorp te beginnen. Bezoek een debat of lezing over sport, superfoods, beauty of de toekomst van ons eten voor nieuwe inspiratie in SprekersPlaza.

In ProefPlaza ontmoet je de mensen achter de producten en ontdek je nieuwe heerlijke gerechten. Geniet samen van de unplugged optredens in MuziekPlaza. Hier staan zowel singer songwriters als gevestigde namen.

Meer info over dit festival is natuurlijk te vinden op ekotown.nl.

ekotown healthy lifestyle

Wat moet je doen?

Kans maken op deze twee toptickets is super easy!

Het enige wat je hoeft te doen is:

 • mijn blog volgen, via je email (inschrijven kan in de rechterbalk) of Bloglovin’
 • in een reactie op dit bericht (met geldig e-mailadres!) laten weten waarom je graag de kaarten voor dit bio-lifestyle festival wil winnen. Hoe enthousiaster je bent, hoe groter de kans dat je wint!

Extra kans maken? Door ook op je Facebook, Twitter of Instagr@m iets leuks over EkoTown te posten, loot je een keer extra mee. Wel even in je reactie noemen dat je ook elders iets over EkoTown hebt gepost natuurlijk!

Deze winactie sluit over een week, op dinsdag 20 mei om 16:00. Die avond ontvangt winnaar bericht!

Klik hier om mijn blog via Bloglovin’ te volgen!

9 Reacties to “Winactie: twee tickets voor bio-festival EkoTown”

 1. Marco 15 mei 2014 bij 13:28 #

  EkoTown is een prachtige gelegenheid om nieuwe mogelijkheden van een biologische levensstijl te verkennen, inclusief eten, drinken en bewegen! En dat dan ook nog omlijst door muziek van enkele geweldige artiesten! Ik ga er helemaal voor!

 2. Mickey 16 mei 2014 bij 13:05 #

  Kind is een 16 jarig dun sprietje. Om te voorkomen dat ze teveel vette & ongezonde hap naar binnen werkt, wordt er kritisch gekeken naar de maaltijden en snacks. Om een beetje in vorm te komen, pest ze de spiertjes in de sportschool.
  Ideeën en nog meer inspiratie zijn uiteraard héél welkom:)

 3. Loes Hartman 17 mei 2014 bij 05:56 #

  Ik doe heel graag mee met deze winactie!! Ekotown is the place to be voor 2 health foodies, zoals mijn vriendin Rebecca en mij. We werken in een gezondheidswinkel en genieten van gezond eten en heerlijke recepten zonder geraffineerde suikers en pakjes en zakjes. Op ekotown zullen we onze ogen uitkijken, lekker proeven, een lesje yoga misschien…:-) !!! Fijne dag! Groetjes Loes

 4. Yvonne 17 mei 2014 bij 08:13 #

  …gotta make the move to a town that is right for me…
  town to keep me moving, keep me grooving with some energy
  well, I talk about it,
  talk about,
  talk about it
  talk about it !!!
  …..talk about,, talk about , talk about mo-o-ving…
  …..gotta move on, gotta move on, gotta move on…
  …..won’t you take me to… EKO-TOWN?
  won’t you take me to… ..EKO-TOWN?
  won’t you take me to… EKO-TOWN?
  won’t you take me to… E-Eeeh-KO-TOWN?

 5. Susie Hu 17 mei 2014 bij 13:13 #

  Je zou mij heel erg blij maken met 2 dagtickets voor EkoTown! Zelf studeer ik Voeding & Dietetiek aan de HvA en als healthnut lijkt dit mij een geweldige kans om te weten hoe ik biologisch eten beter kan toepassen aan mijn eigen leefstijl.. Samen met mijn zus bak ik al enkele maanden ‘clean’ gerechten en recepten met deels biologische producten. De intentie is er wel, alleen het volledig overstappen naar biologische producten dat gaat wat moeizamer. Ik hoop dat ik samen met mijn zus naar Ekotown kan gaan en veel nieuwe inspiratie kan opdoen wat betreft voeding en beweging!
  Groetjes, Susie

 6. Linda 17 mei 2014 bij 16:05 #

  Ik ga helemaal uit mijn dak met EKO producten van grote klasse, heerlijk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. De prijs, tickets voor EkoTown, die kans is helaas super klein, maar met http://www.fitvoorleven.com op mijn beeldscherm heb ik toch ook al het gevoel een echte winnaar te zijn!

 7. lois71 18 mei 2014 bij 21:41 #

  Zo’n biologische lifestyle festival lijkt me wel wat.
  Dan maak ik kennis met lekker biologisch eten & koken, sporten en muziek.

 8. Dineke 27 mei 2014 bij 09:29 #

  Wat een leuke actie zeg! De reden dat ik graag kaartjes voor EKO TOWN zou willen winnen is omdat ik wel een “EKO-boost” kan gebruiken. Ik ben al langer bezig met gezonde voeding naast mijn vele sporten en bewegen. Echter ben ik er nog serieuzer mee aan de slag gegaan sinds ik thuis zit. Al een hele tijd geldt voor mij; geen sport, geen werk en rusten, en om mijn herstel stimuleren en mezelf bezig te houden ben ik me gaan storten op gezonde voeding. Ik heb in de afgelopen maanden al veel geleerd, maar heb nog meer te leren (vooral op vlak van bio voeding) en ben daarin ook enorm geïnteresseerd. Ik ben bezig met het zoeken naar een betaalbare manier van gezond en biologisch leven, deels omdat dit interessant is voor mezelf, maar ook omdat ik weet dat dit voor veel mensen een drempel is.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Gastblog – Winnares Dineke over haar dagje EkoTown | Fit voor het leven - 14 juli 2014

  […] maanden geleden verlootte ik op mijn blog tickets voor het biologische lifestyle festival EkoTown. Winnares Dineke was erbij, 21 juni in het Amsterdamse bos. Hieronder haar gastblog over haar […]

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s