Gastblog – Winnares Dineke over haar dagje EkoTown

14 Jul
Twee maanden geleden verlootte ik op mijn blog tickets voor het biologische lifestyle festival EkoTown. Winnares Dineke was erbij, 21 juni in het Amsterdamse bos. Hieronder haar gastblog over haar bezoek aan de eerste dag van dit festival!

Bewoners van EkoTown

Op zaterdag 21 juni bezocht ik samen met drie vrienden EkoTown in het Amsterdamse bos. Hier werden we voor een aantal uurtjes ’bewoners’ van dit biologische lifestyle festival.

Schermafbeelding 2014-07-13 om 21.00.27

Lekkere hapjes

We begonnen bij de proefplaza, waar we onder andere konden genieten van stukjes carrotcake met palmsuiker, carobecake en lovechock in acht verschillende varianten. Daarna gingen we door naar de vele tentjes met eten en drinken, waar je (tegen betaling) volop kon genieten van heerlijk eten en drinken.

Schermafbeelding 2014-07-13 om 21.02.20

In het zweet

Ook was er een Sportplaza waar je kon deelnemen aan yoga, bootcamp en kickboksen, ideaal om de calorieën er direct weer af te trainen. 😉

Schermafbeelding 2014-07-13 om 21.00.55


Festivalsfeertje

Centraal gelegen lag het Muziekplaza, waar je in het gras, op een pak hooi of aan een picknicktafel kon genieten van live-optredens. Wij deden dit onder het genot van een gefermenteerde ijsthee met bubbels en broodje met een rundvleesburger met blauwe kaas. Ook al het doet het waarschijnlijk anders vermoeden, het was héérlijk!

ekotown sfeerbeelden

Ik moet eerlijk zeggen dat we geluk hadden met het weer. Ik denk dat het een stuk minder druk en gezellig was geweest als zonnetje niet zo lekker was. Al met al was EkoTown zeker een aanrader. Op dit festival heb ik kennisgemaakt veel nieuwe producten en merken, het was een vermakelijke en smakelijke beleving!

ekotown healthy lifestyle

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s