The Exercise Experiment

23 Sep
“Vandaag weer niet gelukt om te sporten… Maar morgen ga ik. Echt!” Hoe vaak heb jij jezelf dat al voorgenomen? Als je gevoelig bent voor rationele argumenten, dan wordt het misschien eens tijd de flowchart hieronder eens goed te bestuderen. Hij is waarschijnlijk vreselijk herkenbaar, maar daarom niet minder waar.

Een sportieve dag levert je meer op dan alleen dat (half)uurtje zweten.

Nu de scholen weer begonnen zijn, zit ik weer lekker in mijn normale ritme. Maar zelfs daarin merk ik al dat als ik ’s ochtends lui ben en blijf liggen in plaats van voor werktijd te gaan trainen, ik de hele rest van de dag ook eerder geneigd ben de kantjes ervan af te lopen of ongezonde keuzes te maken. Begin ik mijn dag gezond, dan maak ik als vanzelf ook de rest van de dag makkelijker healthy choices.

2 Reacties to “The Exercise Experiment”

  1. Eveline 18 februari 2015 bij 09:53 #

    Het maakt inderdaad zo veel verschil hoe je je dag begint! Heerlijk om ’s ochtends al actief te zijn.

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s