Nieuw: JuiceBrothers (Amsterdam)

4 Mei

Schermafdruk 2015-05-04 15.37.25

Mijn favoriete hang-out in Denemarken was Joe and the Juice en in de VS kwam ik dankzij een inside tip terecht bij de Jamba Juice, om er sindsdien nog vaak terug te komen. Het is nog even wachten op een sapbar in ’t oosten van Nederland, maar in Amsterdam is het al zover: onlangs werd JuiceBrothers geopend. Ze persen hun eigen sappen in hun loods aan de Veemarkt in Amsterdam-Oost, die hiervoor is omgebouwd tot hypermoderne cold pressed juices factory.

Nieuw in Nederland

Het idee om cold pressed juices naar Nederland te brengen, ontstond op de Amsterdamse grachten. Vier vrienden verwonderden zich over het feit dat dit pure sap in Amerika allang verkrijgbaar was, maar in eigen land tot hun frustratie niet. En dus besloten ze: dan doen we het zelf.

Schermafdruk 2015-05-04 15.41.14

Don’t panic, it’s organic

JuiceBrothers bieden naast hun cold pressed juices ook smoothies, acai bowls, salades, raw maaltijden en gezonde snacks. Alles kakelvers en homemade. Alle producten die worden gebruikt zijn biologisch en verantwoord geproduceerd. Voor de sapflesjes en verpakkingen is, waar mogelijk, bewust gekozen voor biologisch afbreekbare materialen en recyclebaar plastic. Zelfs de kleding van de werknemers en de kussens zijn gemaakt van organisch katoen. JuiceBrothers wil niet alleen goed voor hun klanten en personeel zorgen, maar ook voor de aarde.

Vol trots

Het hoofddoel van JuiceBrothers was helder: het creëren van juices van de hoogste kwaliteit, die naast gezond ook het meest voedzaam zijn. En vooral erg lekker. Twee jaar en heel veel vlieguren later, hebben de Bro’s vol trots hun flagship store geopend en zijn er nu al plannen om dit jaar een tweede vestiging te openen.

Schermafdruk 2015-05-04 15.35.25

Detox

Naast losse drankjes en snacks, kun je bij JuiceBrothers ook een heel detox-pakket aan sapjes bestellen, voor 1, 3 of 5 dagen. Je moet er even voor in de buidel tasten, maar voor 160,- ontvang je voor 5 dagen sap, zonder dat je zelf aan het persen hoeft te slaan.

Meer info & adres

JuiceBrothers
www.juicebro.com
Meer info over de cleanse-pakketten (detox) van JuiceBrothers hier.
Adres: Van Woustraat 151 in Amsterdam

Eén reactie to “Nieuw: JuiceBrothers (Amsterdam)”

  1. brightmorningdew 30 juni 2015 bij 08:19 #

    Oh dit kende ik helemaal nog niet! En dat terwijl ze niet ver bij mij vandaan zitten. Binnenkort maar eens een kijkje gaan nemen!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s