About

Wat leuk dat je op mijn blog kijkt!

Om gezond en fit te kunnen leven hoef je echt geen maatje 36 te hebben, een six-pack of een top-conditie. Ik hoop met mijn blog inspiratie voor iedereen te kunnen geven, dik en dun, jong en oud. Gezonder leven is voor iedereen weggelegd en je lichaam is je beste feedback. Beter in je vel zitten is niet iets dat je bereikt van vandaag op morgen, maar elke dag dat je eerder begint heb je eerder resultaat. En bedenk: vandaag is de eerste dag van de rest van je leven!

Ik hoop dat ik je kan inspireren en motiveren om gezonder te gaan leven. Ik heb in het voorjaar van 2012 in Denemarken gewoond en daar veel inspiratie opgedaan over gezondheid, fitheid en goed in je vel zitten. Één Deens blog is daarbij een echte eye-opener voor mij geweest: Fit4Livin, een blog van een Deens koppel dat bijna dagelijks foto’s, succeslijstjes en tips publiceert en dat afwisselt met anekdotes uit hun eigen leven. Superleuk om te lezen en sinds kort posten ze bij de meeste posts ook één alinea met een samenvatting in het Engels. Een aanrader dus!

Terug in Nederland kon ik eigenlijk niet een vergelijkbaar blog in het Nederlands vinden. Naast mijn werk als tekstschrijver en journalist leek het me daarom leuk in mijn vrijetijd over lekker en gezond leven te schrijven. Ik vind het belangrijk om lekker in mijn vel te zitten en bewust te leven, maar ik ben ook echt niet perfect. Het bloggen is voor mij dus ook een inspiratie op zich!

Afkomstig van healtemily.tumblr.com

6 Reacties to “About”

 1. nandasdaily 17 januari 2013 bij 12:26 #

  Hiit is leuk!! 🙂 Ik ben benieuwd wat jij er van vind!

  • Willemijn 18 januari 2013 bij 14:38 #

   Hahaha, eerlijk? Ik vind ’t alleen achteraf leuk…
   Ik loop al jaren één a twee keer in de week een intervaltraining (vaak 8x 1 min sprinten), maar ’t zijn de trainingen waar ik het meeste tegenop zie. Maar ’t werkt briljant, dus ik blijf het doen.
   Ik hoor graag wat jij voor HIIT doet, misschien kan ik de kunst bij je afkijken?

   • nandasdaily 19 januari 2013 bij 06:37 #

    Hoe bedoel je ‘voor’ Hiit? Er is niet zo veel kunst bij me af te kijken hoor,…want ik train op dit moment met een personal trainer, Hiit past even niet in mijn schema. Maar ik vind het wel leuk om te doen, omdat je echt goed voelt dat je wat gedaan hebt (de rest van de dag…haha) en je maar een half uurtje daar mee bezig bent.

   • Sandra 24 april 2014 bij 23:52 #

    hoeveel rust neem je bij de interval? 😛

   • Willemijn 25 april 2014 bij 08:39 #

    Wisselt. Bij een extensieve interval ongeveer het dubbele van de snelle interval, bij een intensieve interval (zoals Tabata en andere HIIT-trainingen) tot minimaal de helft van de duur van de snelle interval.

 2. Willemijn 23 januari 2013 bij 05:38 #

  Ik bedoelde ‘wat voor soort HIIT doe jij?’, als in in welke sport en met welke intervals..
  Een personal trainer, dat lijkt me echt heerlijk zeg!

Laat je even een berichtje achter?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s